Pagina de start a forumului
rammstein.ro/forum

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Zeit

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> VIDEOCLIPURI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Red9
Stabsgefreiter
Stabsgefreiter

Data inscrierii: 17/Sep/2009

MesajTrimis: Joi Mar 10, 2022 8:09 pm    Titlul subiectului: Zeit Raspunde cu citat (quote)

https://www.youtube.com/watch?v=EbHGS_bVkXY
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Freezerator
Stabsgefreiter
Stabsgefreiter

Data inscrierii: 16/Sep/2009

MesajTrimis: Vin Mar 11, 2022 11:21 am    Titlul subiectului: Videoclip Zeit Raspunde cu citat (quote)

Video-ul este superb. Nu depaseste, insa, senzatia care a fost Deutschland, dar e super fain redata ideea de curgerea ireversibila a timpului si dorinta de-a te-ntoarce in timp si de-a ramane "captiv" in momentul perfect.

Muzical vorbind, parca sunt usor dezamagit. Am ascultat piesa de vreo 10 ori pana acum, insa nu a aparut declicul inca, desi versurile sunt faine.[Apropo, Till nu prea mai pronunta R-ul ala tipic decat foarte rar in piesa]. Cred ca refrenul ma dezamageste. Na, sa speram ca restul albumului va fi mult mai bun.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Cristina
webmaster
webmaster

Data inscrierii: 16/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2022 7:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, se pare ca Zeit are impact vizual mare asupra tuturor, inclusiv asupra ne-fanilor. Muzical, piesa sună grandios, cam ca Deutschland (de fapt şi clipul este de talia ei).
Se pare că ideea de curgere a timpului în sens invers a fost pusă în imagine în filmul "Tenet", cel puţin aşa mi s-a sugerat de un prieten. Nu am văzut filmul.
Assasimon
Oberstleutnant
Oberstleutnant

Data inscrierii: 04/Mar/2010

MesajTrimis: Lun Iun 27, 2022 4:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Guys. Refrenul. E o referinta la Faust, nu?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> VIDEOCLIPURI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

© rammstein.ro - Webmaster: cristina@rammstein.ro