Page 1 of 59

Rammstein in Romania

Posted: Fri Sep 25, 2009 2:33 pm
by laurentiu
vin cu o alta idee... dat fiind ca ne aflam in perioada aranjarii concertelor pentru urmatorul an, ce-ar fi sa ne sfatuim aici, la ceas de taina, si sa vedem ce ar trebui sa facem ca sa-i aducem aici, in tara? gandul asta a existat si acum cativa ani, insa atunci nu s-a putut.. poate acum vom reusi.. ar trebui sa organizam un brainstorming aici, pe forum, si poate ca vom gasi pana la urma calea de a-i aduce...

Posted: Fri Sep 25, 2009 2:36 pm
by PEnTRU
sint unii care deja cauta banii cu care sa parafeze contractul. asa ca nu mai trebuie sa ne batem noi capul. :wink:

Posted: Fri Sep 25, 2009 2:53 pm
by laurentiu
asa, mai omule, bravo!... o veste minunata!.. da', mai zi-le si tu, asa, din proprie initiativa, fara sa trebuiasca sa fii provocat...

Posted: Fri Sep 25, 2009 5:41 pm
by Cristina
pai totul s-a invartit mereu in jurul banilor. nu au venit pana acum pentru ca nu s-a gasit un organizator care sa dea banul greu. de data asta sunt convinsa ca un concert Rammstein va fi mai scump decat cele din turneul precedent.

Posted: Fri Sep 25, 2009 7:16 pm
by rocky_stein
sper sa nu va suparati pe mine, :lol: ar trebui sa apelam la elena udrea (ea e cu turismul) sau la monica iacob ritzi (fosta tineretului) :lol:

Posted: Sat Sep 26, 2009 1:28 pm
by Cristina
aoleo, nu-mi mai aminti ca imi vine sa vars... :roll:

Posted: Thu Oct 08, 2009 2:43 pm
by Andrei
E greu sa ne strangem in cadru organizat pentru un concert peste hotare. Totusi, sper ca pana face Till 50 de ani (citisem ca la varsta aia doreste sa se retraga), `om apuca si noi sa ii vedem in Romania. Si atunci sper sa facem un real-life forum meeting si sa purcedem catre concert!

Posted: Thu Oct 08, 2009 5:28 pm
by dmLucia
asa, si concertul sa fie la Cluj pe stadionul CFR :twisted:

Posted: Thu Oct 08, 2009 9:49 pm
by Andrei
Eu tin cu Steaua, ca fapt divers. :D Dar, seriously now, sa fie si in Ciorogarla, nu ma intereseaza, numai sa fie! Desi tind sa cred ca va fi in capitala. Oricum, ne strangem?

Posted: Fri Oct 09, 2009 8:53 am
by Gaby
Poate sa fie oriunde, numai sa nu mai fie "la km 15 pe Autostrada Soarelui", cum a fost cu AC-DC :?

Posted: Fri Oct 09, 2009 5:47 pm
by dmLucia
cum AR FI FOST daca nu ne fraiereau evreii :P

Posted: Fri Oct 09, 2009 5:47 pm
by PEnTRU
din pacate nu avem stadion pentru asa ceva... ac/dc a sarit romania din turneu tocmai din acest motiv. a fost turneu exclusiv pe stadioane. si cei din staful madonnei s-au lasat greu convinsi de solutia "parcul izvor". ulterior s-a dovedit ca erau indreptatite ingrijorarile, avand in vedere fiasco-ul care a iesit.
iar provincia e exclusa clar din motive financiare;)
asadar, sa ne rugam sa se termine mai repede noul stadion national.

Posted: Fri Oct 09, 2009 5:48 pm
by dmLucia
io fix de ciuda ma rog sa nu fie gata. m-am saturat sa fie toate cantarile faine in capitala. fix de ciuda, sa nu fie gata nici intr-o suta de ani.

Posted: Fri Oct 09, 2009 5:54 pm
by PEnTRU
din pacate sintem o tara mult prea mica dpdv financiar ca sa ne permitem concertele mari in afara capitalei. nu iese reteta.

Posted: Fri Oct 09, 2009 9:46 pm
by Andrei
Inca sunt marcat de faptul ca nu a venit AC/DC in Romania. Cand s-a anuntat ca totul a fost o mare teapa, exact in acel moment eram pe pagina de cumparare a biletelor. It was a close one.

In alta ordine de idei, haideti sa nu fim asa pesimisti. Daaca vine vorba de stadioane, am avea "Dan Paltinisanu" in Timisoara, stadion de 30 de mii de locuri plus gazonul. Concertul Rolling Stones, la care am avut placerea sa particip, s-a tinut pe fostul 23 august. Sigur, nu e prea buna comparatia, dar stadioane sunt. Chiar si Ghencea. AC/DC nu ne-a sarit din schema, evreii au facut asta..pe bani buni. In orice caz, ma repet, sa fie oriunde in Romania, numai sa fie concert Rammstein and i can die happy!