Ce surpriza, generale, nu te-am mai vazut de mult pe aici!

Si eu i-am ascultat obsesiv acum vreo 10 ani, apoi i-am dat la o parte, ca sa revin dupa aceea la ei. A fost o relatie stranie cu trupa asta. Mie nu prea imi plac primele albume asa mult, mi se pare ca e prea mult filler si not enough killer. Primul album Oomph! despre care pot spune ca e solid e GlaubeLiebeTod din 2006. Ce a fost inainte e o amestecatura de piese bune, inundate de mult penibil. Poate pentru unii conteaza mult sa aiba o piesa, doua, trei care sa-i zguduie, insa pentru mine daca restul de 7-8 piese sunt slabe, nu se califica.Cristina wrote:Freezerator, sunt ceva fani Oomph! pe aici, dar nu s-a deschis topic ĂŽncÄ pentru Oomph!
Personal ĂŽi ascult cu consecvenČÄ de foarte mulČi ani, cu menČiunea cÄ ĂŽn ultimul an i-am ascultat "ĂŽn draci", am dezvoltat aČa o obsesie, cÄ ratarea concertului de la Hamburg de anul Ästa era sÄ ĂŽmi provoace o realÄ depresie![]()
Am ascultat Ritual, nici eu nu pot spune cÄ m-a cucerit, dar problema este cÄ nici nu i-am acordat atenČia cuvenitÄ, aČa cÄ voi reveni asupra lui Či ĂŽČi voi spune cum ĂŽl mai simt.