Noi aparitii discografice
In Flames - I. The Mask - imi place noua lor directie. Clar, nu mai e vechiul In Flames dar suna exceptional
Children of Bodom - Hexed - sau un Alexi Laiho epic
Si capodopera primului trimestru
Swallow the Sun - When A Shadow Is Forced Into The Light
Doom metal la superlativ
Children of Bodom - Hexed - sau un Alexi Laiho epic
Si capodopera primului trimestru
Swallow the Sun - When A Shadow Is Forced Into The Light
Doom metal la superlativ
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
-
- Stabsgefreiter
Freezerator, sunt ceva fani Oomph! pe aici, dar nu s-a deschis topic ĂŽncÄ pentru Oomph!
Personal ĂŽi ascult cu consecvenČÄ de foarte mulČi ani, cu menČiunea cÄ ĂŽn ultimul an i-am ascultat "ĂŽn draci", am dezvoltat aČa o obsesie, cÄ ratarea concertului de la Hamburg de anul Ästa era sÄ ĂŽmi provoace o realÄ depresie
Am ascultat Ritual, nici eu nu pot spune cÄ m-a cucerit, dar problema este cÄ nici nu i-am acordat atenČia cuvenitÄ, aČa cÄ voi reveni asupra lui Či ĂŽČi voi spune cum ĂŽl mai simt.
Personal ĂŽi ascult cu consecvenČÄ de foarte mulČi ani, cu menČiunea cÄ ĂŽn ultimul an i-am ascultat "ĂŽn draci", am dezvoltat aČa o obsesie, cÄ ratarea concertului de la Hamburg de anul Ästa era sÄ ĂŽmi provoace o realÄ depresie
Am ascultat Ritual, nici eu nu pot spune cÄ m-a cucerit, dar problema este cÄ nici nu i-am acordat atenČia cuvenitÄ, aČa cÄ voi reveni asupra lui Či ĂŽČi voi spune cum ĂŽl mai simt.
-
- Stabsgefreiter
Si eu i-am ascultat obsesiv acum vreo 10 ani, apoi i-am dat la o parte, ca sa revin dupa aceea la ei. A fost o relatie stranie cu trupa asta. Mie nu prea imi plac primele albume asa mult, mi se pare ca e prea mult filler si not enough killer. Primul album Oomph! despre care pot spune ca e solid e GlaubeLiebeTod din 2006. Ce a fost inainte e o amestecatura de piese bune, inundate de mult penibil. Poate pentru unii conteaza mult sa aiba o piesa, doua, trei care sa-i zguduie, insa pentru mine daca restul de 7-8 piese sunt slabe, nu se califica.Cristina wrote:Freezerator, sunt ceva fani Oomph! pe aici, dar nu s-a deschis topic ĂŽncÄ pentru Oomph!
Toate albumele lor din anii 90 (poate cu exceptia primului care e un material al cautarilor), ca Sperm, Defekt, Wunschkind, Unrein sunt cam juma-juma. Plastik si Ego mi se par slabe rau, iar albumul care i-a consacrat ca sa zic asa in rockul comercial - Wahrheit oder Pflicht - e afectat de aceleasi simptome ca albumele lor din anii 90 (too much filler, not enough killer). Abia dupa 2006 s-au redresat. Monster si Des Wahnsinns fette Beute imi plac foarte mult, la fel si XXV, dar Ritual e varza rau.