Ich Tu Dir Weh
Moderator: Cristina
-
- Stabsgefreiter
-
- Stabsgefreiter
http://www.metalhammer.co.uk/news/ramms ... weh-video/ un making-of la Ich tu dir weh se pare ca Till chiar si-a facut piercing in obraz pentru cablurile alea
da, si-a facut piercing si cam sta cu el infectat. asta da sufeinta pentru actul artistic. tot RESPECTUL! si are de stat cu el asa inca vreo 2 ani cel putin, pentru vreo 200 de concerte... eu zic ca ar trebui sa se gandeasca baietii din staff la o solutie rapida: piulita de aur
daca observati, Till nu vorbeste nimic in filmul asta. oare efortul de a canta cu gaura aia e prea mare?
daca observati, Till nu vorbeste nimic in filmul asta. oare efortul de a canta cu gaura aia e prea mare?
Am tot cautat making of pt ITDW, vad ca in sfarsit a aparut. Hmm, partea cu piercingul infectat este demna de respect. Totul pentru muzica! Totusi, nu este normal sa se infecteze, se poate ajunge la niste situatii nasoale... In fine, nu mi-a prea parut un MAKING OF in adevaratul sens al cuvantului; mai degraba o serie de interviuri in timpul filmarilor, nu s-au dat prea multe detalii despre video in sine si nici nu au arata "behind de camera".
Was bist du doch nur ein TIER?!
asta cam asa e. si mie mi s-a parut un making off static, fara actiunea care ne intereseaza. ar fi putut da mai multe detalii legate de machiaj, de pirotehnie, de scena in sine, de echipa de filmare etc.
am fost dezamagita de making-off-ul de la "pussy". nici un pic de detalii, de dezvaluiri de culise
am fost dezamagita de making-off-ul de la "pussy". nici un pic de detalii, de dezvaluiri de culise
- The Chaser
- Oberstleutnant