E SpongeBob SquarePants!! Eh, am o cultura generala in ale desenelor animate din ziua de azi, ceva de speriat Bucura-te ca nu am ajuns sa vorbesc de Bakugan, Ben Ten si alte tembelitati de pe Cartoon Network-ul actual
M-am documentat in ultima vreme despre tehnica numita "Tilt-shift photography", care face ca obiectele din imagine sa para "de jucarie" si am inceput sa fac niste teste. Cum vi se par?
Initial am crezut ca ti-ai luat DSLR cu un obiectiv Tilt & shift...si ma gandeam sa-ti fac cinste cu o bere doar de dragul de al aduce sa il testam putin. E ceva confuz aici, ce vad eu mai sus, e ok, numa ca numele m-a bagat in ceata. Chestia asta miniaturala nu stiam ca se numeste asa; mai nou toate DSLR-urile entry level au un fel de rtouch menu unde poti face cateva editari de baza (conversii in alb-negru, sepia sau efect fisheye si acest efect de miniatura). Spun ca sunt confuz deoarece obiectivele til & shift nu au nimic in comun cu efectul de miniatura, ci cu corectia de perspectiva. Sunt obiective folosite cu precadere la fotgrafia de arhitectura.
Pentru cei care nu stiu ce e un obiectiv tilt & shift, si pentru cei care stiu si viseaza la asa ceva (ma numar printre): http://www.f64.ro/obiective-foto-dslr.h ... ce&dir=asc
The Chaser wrote:Initial am crezut ca ti-ai luat DSLR cu un obiectiv Tilt & shift...si ma gandeam sa-ti fac cinste cu o bere doar de dragul de al aduce sa il testam putin. E ceva confuz aici, ce vad eu mai sus, e ok, numa ca numele m-a bagat in ceata. Chestia asta miniaturala nu stiam ca se numeste asa;