Top 10 Trupe Favorite
- m1a1carabine
- Stabshauptmann
Top 10 Trupe Favorite
Si iata ca vine si foarte popularul top "trupe preferate"..destul de greu de facut dar merita...la mine ar suna cam asa.
1.Rammstein
2.U2
3.AC/DC
4.Depeche Mode
5.Ozzy Osbourne/Black Sabbath
6.Metallica
7.NIckelback
8.Pink Floyd
9.Feeling B
10.Slipknot
1.Rammstein
2.U2
3.AC/DC
4.Depeche Mode
5.Ozzy Osbourne/Black Sabbath
6.Metallica
7.NIckelback
8.Pink Floyd
9.Feeling B
10.Slipknot
Yeaaah \m/
hmm...conform last.fm
1 Rammstein
2 Hans Zimmer
3 Lacrimosa
4 Metallica
5 Sonata Arctica
6 Combichrist
7 Danny Elfman
8 Dimmy Borgir
9 Nine Inch Nails
10 Blutengel
dar ar trebui mutat la sectiunea "Muzica"
1 Rammstein
2 Hans Zimmer
3 Lacrimosa
4 Metallica
5 Sonata Arctica
6 Combichrist
7 Danny Elfman
8 Dimmy Borgir
9 Nine Inch Nails
10 Blutengel
dar ar trebui mutat la sectiunea "Muzica"
Last edited by Sylar on Sat Sep 18, 2010 10:33 pm, edited 1 time in total.
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
- m1a1carabine
- Stabshauptmann
Mie greu sa fac un astfel de top dar incerc:
1. Rammstein
Mai departe intr-o ordine haotica ar fi System of A Down, Muse, Scars on Broadway, Travka, Volbeat (mai nou;) ) Pain
Nu ii mai ascult de ceva vreme dar imi sant preferate Guano Apes sau Metallica, Scorpion, chiar si Limp Bizkit au un loc aparte.
1. Rammstein
Mai departe intr-o ordine haotica ar fi System of A Down, Muse, Scars on Broadway, Travka, Volbeat (mai nou;) ) Pain
Nu ii mai ascult de ceva vreme dar imi sant preferate Guano Apes sau Metallica, Scorpion, chiar si Limp Bizkit au un loc aparte.
--
Cum te simti in ultima halucinatie a lui Poe?
Cum te simti in ultima halucinatie a lui Poe?
1-RAMMSTEIN---BILLY IDOL(la egalitate de puncte)
2-DEPECHE MODE---THE DOORS(egalitate de puncte);
3...
Nine Inch Nails,Ofra Haza,Tom Petty and the Heartbreakers, Nightwish,Volbeat,Unheilig,Metallica,Goldfrapp,Vitalic;
PS-Undeva pe aici,in acest top, isi gasesc cate un loc : The Cure, Status Quo,AC/DC,Duran Duran,U2,The Police si multi altii
Ai dreptate Cristina, un astfel de top este imposibil de realizat; Cu exceptia primelor doua pozitii, nu-mi este clara ordinea preferintelor.Pe toti ii ascult cu placere.
2-DEPECHE MODE---THE DOORS(egalitate de puncte);
3...
Nine Inch Nails,Ofra Haza,Tom Petty and the Heartbreakers, Nightwish,Volbeat,Unheilig,Metallica,Goldfrapp,Vitalic;
PS-Undeva pe aici,in acest top, isi gasesc cate un loc : The Cure, Status Quo,AC/DC,Duran Duran,U2,The Police si multi altii
Ai dreptate Cristina, un astfel de top este imposibil de realizat; Cu exceptia primelor doua pozitii, nu-mi este clara ordinea preferintelor.Pe toti ii ascult cu placere.
Last edited by AVA on Tue Nov 02, 2010 12:13 am, edited 2 times in total.
Iar eu refuzam cu incapatanare sa ma abtin la acest topic ,de altfel foarte interesant! ...Poate te razgandesti! Sunt sigura ca atat eu cat si restul membrilor suntem curiosi de gusturile muzicale ale webmasterilor...normal, de la locul doi incolo...PEnTRU wrote:Refuz cu incapatanare sa fac un asemenea top. Mi-e imposibil.
- rocky_stein
- Oberstleutnant
1........
2)Metallica
3)System Of A Down / Scars On Broadway
4) In flames
5) 6) 7) 8 ) 9) 10) Lake of Tears, Nightwish, Scorpions, Ac-Dc, Iron Maiden......aaaa si multi multi altii, greu de realizat topul, dar pana la locul 4 e sigur ...... a, si nu-mi plac chestiile gen Combichrist (cum am vazut la majoritatea pe aici ) sau chestiile sumbre gen Dimmu sau cum il cheama
2)Metallica
3)System Of A Down / Scars On Broadway
4) In flames
5) 6) 7) 8 ) 9) 10) Lake of Tears, Nightwish, Scorpions, Ac-Dc, Iron Maiden......aaaa si multi multi altii, greu de realizat topul, dar pana la locul 4 e sigur ...... a, si nu-mi plac chestiile gen Combichrist (cum am vazut la majoritatea pe aici ) sau chestiile sumbre gen Dimmu sau cum il cheama
Ich hass das Menschen.........
"Stillgestanden in der Brust
Ein totes Herz ist kein Verlust
Rührt euch nicht!"
"Stillgestanden in der Brust
Ein totes Herz ist kein Verlust
Rührt euch nicht!"