Fanii Rammstein sunt creativi...
ORAS UCIS
Spirite ciobite
si-au regasit in noapte
culcusul ravasit printre ruine...
Orasul fantomatic
si-a pus pe umeri
rugina rubinie
- rastalmacita scrijelitura
falsa pecete, sluta pictura -
Priveliste stearsa
prin ochii de sticla
spre cerul cernit
tanjind a culoare...
E-o crunta rascruce
si nu stii catre unde...
si nu stii de la cine
vibreaza in aer
neauzitul chin nepriceput...
Vedenia vlaguita
se tanguie-n genunchi
nadajduind la mana
cu mitic talisman - pentru zidire !
Spirite ciobite
si-au regasit in noapte
culcusul ravasit printre ruine...
Orasul fantomatic
si-a pus pe umeri
rugina rubinie
- rastalmacita scrijelitura
falsa pecete, sluta pictura -
Priveliste stearsa
prin ochii de sticla
spre cerul cernit
tanjind a culoare...
E-o crunta rascruce
si nu stii catre unde...
si nu stii de la cine
vibreaza in aer
neauzitul chin nepriceput...
Vedenia vlaguita
se tanguie-n genunchi
nadajduind la mana
cu mitic talisman - pentru zidire !
Rammstein sei Dank!
"Primar"
Primar – sunt – pur, ca Ultimul Puls ce cauta sec prin reteaua slabita - te stingi.
Sunt ultimul mesaj de adio pentru ordinea terna – prestabilita.
Ostil, ca un animal lezat in constiinta’i absurda; Natura iti cere: lasa’mi tendoanele sa se’ntinda, ligamentele sa zvacneasca docil si salbatic, sa curga sange: sa iei culoare sa’ti arzi apatia; sunt gresit ca Primul si mandru ca Diavolu’n Infern – sunt regele ruinelor pe care le ridic. Mai simplu ca moartea, mai complex decat Creatia, batut de confuzie si uitat de Destin, iti las cuvinte mari cu efecte subtile, sa’mi cantaresti haosul in migrene si tremur; revendic totul! Tu da’mi doar clipa si pulsul voi fi tot eu.
Primar – sunt – pur, ca Ultimul Puls ce cauta sec prin reteaua slabita - te stingi.
Sunt ultimul mesaj de adio pentru ordinea terna – prestabilita.
Ostil, ca un animal lezat in constiinta’i absurda; Natura iti cere: lasa’mi tendoanele sa se’ntinda, ligamentele sa zvacneasca docil si salbatic, sa curga sange: sa iei culoare sa’ti arzi apatia; sunt gresit ca Primul si mandru ca Diavolu’n Infern – sunt regele ruinelor pe care le ridic. Mai simplu ca moartea, mai complex decat Creatia, batut de confuzie si uitat de Destin, iti las cuvinte mari cu efecte subtile, sa’mi cantaresti haosul in migrene si tremur; revendic totul! Tu da’mi doar clipa si pulsul voi fi tot eu.
Sechs Herzen die brennen.
R+ fur immer.
R+ fur immer.