METALLICA
Cristina , daca imi arati unde am comparat eu trupele, jur ca iau radiera si frec monitorul pana dispare scrisul :P
p.s. Morala este un foarte simpla "de gustibus et coloribus non disputandum"
p.s. Morala este un foarte simpla "de gustibus et coloribus non disputandum"
Last edited by Amon on Tue Jul 20, 2010 12:04 pm, edited 1 time in total.
Manche führen, manche folgen
- rocky_stein
- Oberstleutnant
Metallica vor sustine ultimul concert din turneul mondial World Magnetic in data de 21 noiembrie in Melbourne, Australia.
'Toate datele pentru acest turneu sunt in acest moment ocupate si nu vom adauga noi concerte. Acesta va fi ultimul concert din turneul mondial. Ne pare rau, mai mult de atat nu se poate.'
'A fost un turneu incredibil si vrem sa multumim tuturor celor prezenti la concerte, multa dragoste si respect din partea Metallica. Am avut o calatorie magica, nu ne-am imaginat niciodata o asemenea experienta.' declara formatia.
Din luna mai 2008 Metallica au sustinut 212 concerte in 153 de orase.
Pentru ultimele concerte formatia a apelat la Lamb Of God si Baroness drept trupe de deschidere.
Foarte bune trupele de deschidere
'Toate datele pentru acest turneu sunt in acest moment ocupate si nu vom adauga noi concerte. Acesta va fi ultimul concert din turneul mondial. Ne pare rau, mai mult de atat nu se poate.'
'A fost un turneu incredibil si vrem sa multumim tuturor celor prezenti la concerte, multa dragoste si respect din partea Metallica. Am avut o calatorie magica, nu ne-am imaginat niciodata o asemenea experienta.' declara formatia.
Din luna mai 2008 Metallica au sustinut 212 concerte in 153 de orase.
Pentru ultimele concerte formatia a apelat la Lamb Of God si Baroness drept trupe de deschidere.
Foarte bune trupele de deschidere
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
No! In 153 de orase e imposibil sa nu confunzi numele a doua dintre ele. Pentru ca se confunda niste nume de orase, in concentrare maxima in timpul concertului, nume care pentru straini de continent cu atat mai mult suna sensibil apropiat.
Putin imi pasa de confuzia asta de forma. Valoarea muzicii si a trupei e in mod clar aceeasi.
Mie confuzia imi place. Daca ar fi zis "hello, Bujumbura", in loc de "hello, Budapest", poate atunci as fi avut o problema.
"A fost un turneu incredibil si vrem sa multumim tuturor celor prezenti la concerte, multa dragoste si respect din partea Metallica. Am avut o calatorie magica, nu ne-am imaginat niciodata o asemenea experienta.' declara formatia." No, din nou! Cam cate formatii mari fac asemenea declaratii la terminarea unui turneu? Si cam cate formatii mari tin mereu sa aminteasca de dragostea si respectul lor pentru fani?!... (intrebare retorica, evident)
rocky_stein, asezam frumos pe forum replicile, nu le aruncam.
ne dam si noi cu parerea, ca suntem pe topicul tau, on-topic sper.
foarte placut topic ai creat. 
Putin imi pasa de confuzia asta de forma. Valoarea muzicii si a trupei e in mod clar aceeasi.

"A fost un turneu incredibil si vrem sa multumim tuturor celor prezenti la concerte, multa dragoste si respect din partea Metallica. Am avut o calatorie magica, nu ne-am imaginat niciodata o asemenea experienta.' declara formatia." No, din nou! Cam cate formatii mari fac asemenea declaratii la terminarea unui turneu? Si cam cate formatii mari tin mereu sa aminteasca de dragostea si respectul lor pentru fani?!... (intrebare retorica, evident)
rocky_stein, asezam frumos pe forum replicile, nu le aruncam.

Fanul din Christchurch, Noua Zeelanda care a reusit sa aduca Metallica in orasul sau natal a primit un telefon din partea managementului grupului in care a fost intrebat daca doreste doua biletele gratuite pentru unul din cele doua concerte pe care Metallica le va sustine in aceasta locatie.
Woods a scapat telefonul in momentul in care managerul l-a intrebat daca ar vrea sa ii cunoasca personal pe membrii trupei.
'Nu am plans, am inghetat.' declara acesta
'Am crezut ca este o gluma. I-am spus ca nu este frumos sa faci asa ceva. In final am realizat ca nu glumeste.'
Woods a scapat telefonul in momentul in care managerul l-a intrebat daca ar vrea sa ii cunoasca personal pe membrii trupei.
'Nu am plans, am inghetat.' declara acesta
'Am crezut ca este o gluma. I-am spus ca nu este frumos sa faci asa ceva. In final am realizat ca nu glumeste.'
The Metallica family is here James..HAPPY BIRTHDAY
http://www.youtube.com/watch?v=ziu3AtaFS6c
searchin..SEEK and DESTROOOYYYYYY

http://www.youtube.com/watch?v=ziu3AtaFS6c
searchin..SEEK and DESTROOOYYYYYY
Setlist-ul primului concert din Australia a fost:
01. That Was Just Your Life
02. The End Of The Line
03. For Whom The Bell Tolls
04. Fuel
05. Fade To Black
06. Broken, Beat & Scarred
07. No Remorse
08. Sad But True
09. Welcome Home (Sanitarium)
10. All Nightmare Long
11. One
12. Master Of Puppets
13. Blackened
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
- - - - - - - -
16. Am I Evil?
17. Whiplash
18. Seek and Destroy
hmm...Cyanide marea absenta..desi, ca si la Rammstein, Metallica ar trebui sa cante intreaga discografie ca sa-i multumeasca pe toti fanii
01. That Was Just Your Life
02. The End Of The Line
03. For Whom The Bell Tolls
04. Fuel
05. Fade To Black
06. Broken, Beat & Scarred
07. No Remorse
08. Sad But True
09. Welcome Home (Sanitarium)
10. All Nightmare Long
11. One
12. Master Of Puppets
13. Blackened
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
- - - - - - - -
16. Am I Evil?
17. Whiplash
18. Seek and Destroy
hmm...Cyanide marea absenta..desi, ca si la Rammstein, Metallica ar trebui sa cante intreaga discografie ca sa-i multumeasca pe toti fanii